30.03.2006 г., 0:52 ч.

Проклятие 

  Поезия
1260 0 1
"Дори години след като се превърнах в ангел на смъртта,
моята слабост продължава да бъде един смъртен, едно
човешко същество.
Всяка нощ аз отнемам нечий живот, за да запазя своя.
Бялата кожа, свирепият поглед са моето проклятие и моят
дар, това от което се страхува моята слабост"

© Маделин Пейдж Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Всяка нощ аз отнемам нечий живот, за да запазя своя."Да,така е и на война и в мир.Така е и сега и тук.
Предложения
: ??:??