1.04.2007 г., 17:18 ч.

Пролет 

  Поезия
699 0 4
Пролетта пристигна пак,
на цветята даде знак,
всички те разцъфнаха,
а децата ги откъснаха.

Мина пролет над горите,
главици вдигнаха брезите.
Мина пролет над полята,
главици вдигнаха житата.

Мечката от сън разбуди,
даже таралежа се събуди.
Слънцето с лъчи повя,
за всички радостен света!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??