Пролет в душата, пролетно слънце
и красотата в очите ми грее,
пролетно светят навън цветове,
пролетно смее се синьо небе!
Нещо забравено, нещо във мене
свързва ме тайно отново със тебе.
Нещо постигнато, може би не,
живо е още във мойто сърце.
Вятърът пролетен гали ме нежно,
мисли красиви летят безметежно.
Бяло кокиче и жълт мизухар,
пролетни чувства, направо пожар!
Нещо забравено, нещо във мене
свързва ме тайно отново със тебе.
Нещо постигнато, може би не,
живо е още във мойто сърце.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени