Да живей, живей труда
на народа на гърба,
та управниците скъпи,
във охолство да се къпят!
Тъй било е от години,
тъй ще бъде "до амина",
не сменим ли мат`риала,
ще ни водят за юлара!
Щом си клатиме краката,
ще оплакваме съдбата!
Сопа трябва да въртим
и честта си защитим!
© Петър Петров Всички права запазени
Благодаря ! Но какво от "казването" ? Трябва и разбиране, и действия!
Няма нищо по-лесно и безсмислено от "нищо неправенето". Това вече го владеем до съвършенство и чакаме "поредния месия". В същност Той вече се появи !