Искам днес да флиртувам с вятъра,
онзи вятър,
който често ме мами към себе си
и разстила косите ми гарванови,
сякаш търси подслон за съня си.
Искам с грях да разнежи нощта ми
и до нежност да лудне по дланите,
да припали в душата ми пламъче,
като влюбен среднощен вълшебник.
А когато осъмне ... по устните,
(с тишината на моите стонове),
да пригали усмихнато слънцето,
с гравиран в лъчите му спомен.
© Дочка Г Всички права запазени