Пролетта, пролетта е много добра.
Закичeна с цветя - завладява света.
Колко я обичам аз!
Никога няма да дойде този час,
в който да я забравя аз.
Тя помага да растaт цветята, както и децата.
Няма никой, който да я мрази.
Пролетта, пролетта е много, много добра.
Закичена с цветя, тя завладява света.
Обичам пролетта!
© Даниела Всички права запазени