3.08.2017 г., 10:08 ч.

Промених се 

  Поезия » Любовна
781 1 1

Промених се, да нахраня надеждата.

Промених се за слепи очи.

И  насилвах душата на грешника,

да отпива от празни мечти.

 

Промених се за скучните нощи.

Не помръдва луната дори.

И отчаяна търсеща пътя нов

Тя по стария пак се върти.

 

Промених се за да бъда обичана.

Станах кротка,смирена,добра.

И от тази единствена мисия,

Се превърна животът в лъжа.

 

 

© Николинка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!
Предложения
: ??:??