И Бойковата „Панорама“
претърпява „Промяна“.
Побира се вече
във все по-мъничка рамка,
докато сама пренаречè се
„Петъчна панорамка“.
С усмивка преблага
и пръсти на диригент
към откровения водещият
предразполага
и най-върлия от гостите си
опонент.
За отговор прям и честен
пледира
всеки въпрос негов и жест.
И така мъчи се да спаси
и стимулира
зрителския интерес.
Ала миг преди да падне
рейтингът на „Панорама“
от TV–екран,
спасява го единствено
пак Бойковият талант.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени