Пак да ти пиша?
Изписах цяла тетрадка.
Само аз съм във нея,
защото ти си – загадка.
Или да шепна
в студените нощи,
че тебе те искам,
все още, все още…?
Аз във съня си
по име те викам.
Дори и не крия,
че те обичам.
Ти със усмивка
ми топлиш душата.
Помниш ли…?
Песен имаме двамата
… недоизпята.
© Ирен Всички права запазени