отворих сърцето си
за всички
отворих го
не мислех за последствия
а те
пренебрегнаха го
през мен гледаха
ала не виждаха
не чуваха
но аз
светлина съм
съм
и ще бъда
въпреки
недоглеждането
ваше
простено да ви е
при мен
е светло
© Ласка Александрова Всички права запазени