На Коко
Все по-щастлива ще ставам
твоята прошка вярвам заслужавам.
Обичам те и ми прости
Предстоят ни толкова хубави дни.
Денят красив е и знам –
този път не ще се предам.
Обичай ме и ти
и често ми звъни.
Смахнат си ти
но знай –
искам със тебе до край.
По-щастлива ще ставам
да се депресирам си забранявам.
Прости ми и
с мен продължи във всички идни дни.
© Жанет Георгиева Всички права запазени