6.10.2012 г., 16:04 ч.  

Прошка 

  Поезия » Любовна
758 0 1

Отиваш си, отивам аз,
любовта сляпа бе за нас.
Разбирам те, и аз сгреших,
обичахме се с вкус парлив.
Говориш на различен език,
но не е френски, нито Visual basic.
Прости ми за незрелостта,
че нямаше ме да те утеша.
Косата-слънце
няма да забравя,
ни очите-езера.
Пътеводната звезда ми беше,
научих толкова неща.
Недей тъжи, аз радвам се за теб,
че имаш сили да вървиш напред.
Винаги ще те обичам!

© Венцислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??