6.03.2022 г., 16:55 ч.

Прошки 

  Поезия
132 1 0

небесно е 

да се

прощава 

 

сърце се

в обич 

насърчава 

 

душа се 

с порив 

възвисява 

 

а 

дух се 

облагородява

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??