по Никола Вaпцаров
Понякога ще влизам във дома ти
като нечакан и наканен гостин.
Не оставяй нощем СОТ-а включен,
вратите не залоствай!
Ще вляза тихо, крото ще огледам,
ще отараша всичко за бижута.
А след като ти свия телевизора,
ще те целуна и ще си отида.
© Захаринчо Методиев Всички права запазени