ПРОЩАЛНО
Ще отпътуваме.
Зад нас ще остане празната гара,
изпратила много тъга и любов.
И може би нявга
мотиви от песничка стара
ще викат сълзите от спомена –
все още нов.
Ще махаме весело и натъжено,
оставили тук – в този град,
мечти и тъги, и радост, и всичко,
с което градили сме нашия свят.
© Илзе Енчева Всички права запазени
Прегръщам те!