Прости, Любов!
Прости, любов – прости!
Че те обичах и отричах...
Забрави!
Кажи, любов – кажи!
Какво ти сторих?
Ти кажи!
Спри, любов – СПРИ!
Да ме убиваш, чу ли?
Спри!!!
Прости, любов – Прости!
Че те забравих аз...
Прости...
Убивам те, любов... Убивам!
Иди си! Време е...
Върви!
© Стефка Георгиева Всички права запазени