"Прости ми" устата тихо продумва,
далеч надмогнала ранимото днес.
"Прости ми" и болката мигом изчезва
с утрото на новия ден.
А езикът в свади унесен -
потъпква поредни мечти.
Прости ми, о цвете в женска утроба,
желано и нежно, прости.
© Венцислав Йорданов Всички права запазени