Четвъртък - ден като ден,
но необикновен.
Четвъртък - 9 март е вече,
времето кога изтече!?
Четвъртък - препуска то в галоп,
изтича с бърз ход.
Четвъртък - средата на месеца наближава,
а косата побелява.
Четвъртък - времето мечтая за миг да спре,
да усещам само тоновете на моето сърце.
Четвъртък - земята мечтая за миг да спре да се върти,
да виждам само своите мечти.
Четвъртък - хората мечтая да виждам с други очи,
да съзирам в тях човешки черти.
Четвъртък - ден като ден...
мечтая да бъда себе си поне за ден.
© Симона Господинова Всички права запазени