16.01.2008 г., 14:02 ч.

Просто Любов 

  Поезия » Любовна
1099 0 11
 

Ден без теб, а всъщност - цяла вечност,

час без теб, но времето е сякаш спряло,

тъжно и студено е без твойта нежност,

а сърцето ще се пръсне полудяло!...

 

Ден с теб, а всъщност - цял един живот,

час с теб и сякаш е изминала минута,

щастливо и горещо е с теб, Любов,

а сърцето ще изхвръкне от полуда!...

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??