Променлива съм като облак -
харесвам ли ти такава?
Ту съм като палав вятър,
ту съм огнена жарава.
Пренаранена до болка съм -
приемаш ли ме такава?
Опустошиха живота ми...
мъжете сте напаст цяла.
Уморена съм от обичане -
не можах да се опазя.
Обичаш ли ме такава,
обичай ме тогава докрая.
© Жулиета Великова Всички права запазени