Просто така... просто така...
Понеже си ми другарче...
Ми се иска да ти подаря глухарче...
Просто така, просто така...
Дори и да не ти призная...
Нещо хубаво да ти се случи ще си помечтая.
Просто така... просто така.
Докато ти дърдоря –
че искам да си щастлив ще ти повторя.
© Ирен Всички права запазени
Надявам се да ви е прекрасен деня.