8.12.2009 г., 22:55 ч.

Прострях я 

  Поезия » Любовна
790 0 2

Прострях я вън да съхне на простира -
от много сълзи, май че ще мухляса.
Любов ли бе, или бездомна зима -
не искам и да знам, че разпилях се...

Да бъда кръстопът и все... погрешният,
да бъда муза, но на неразбрания,
да съм единствената... не за тебе,
а ти единствено да ме нехаеш.

Прострях я... да си съхне, уж, изхвърлена,
последната ми обич оглупяла.
А знам, че още утре ще се върне
и ще я гушна още по-разплакана...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??