13.11.2008 г., 18:10 ч.

Просветление 

  Поезия
504 0 10
С мойта обич ти не се гаври,
че утре с твойта някой ще се гаври.
От гаврата, повярвай ми, боли
като помана в най-очакван празник.

Недей облича чувствата в лъжи!
Макар и късно, истината светва.
Душевното последствие боли,
задавя като майчината клетва…

Лъжата е за чувствата палач.
Убийци не отглеждай в свойто тяло.
Кръстът няма нужда от ковач
разпятието ми да бъде цяло!


© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??