Докато те богатеят, народът тлее
и в мизерия живее.
Няма ли той право
достойно да живей в теб, държаво?
Но що си ти, територия ли,
или пък си хората, нали?
Хората, но кои?Шепа "бизнесмени"
що все са засмени,
а за бедния щастие няма.
Събуди се, маса голяма
и кажи :"И ние имаме мечти!",
а на "бизнесмена" ти кажи:
"Откъде си тъй богат
и защо живеем в ад?"
© Георги Всички права запазени