Когато ние само спим
и все още ги търпим -
те ще отнемат на словото свободата.
Да си защитим ний правата!
Бойко е майстор на манипулацията.
Такава ни е "демокрацията".
Да спрем тоз гербер недоразумение
да ратифицира това споразумение!
© Георги Всички права запазени