Мълчанието сякаш е наука
и с теб се състезаваме жестоко.
Тъй както ти си там, а аз съм тука,
със чувствата играем си на покер.
Безпомощност и нежност се преплитат,
тъга и радости ни задушават.
И движим се в един опасен ритъм:
между началото и между края.
Кошмарите дори не ме лекуват
от болестта да искам да те видя.
Откакто те познавам, се сбогувам
и пак не зная как да си отида.