В прегръдката на тишината...
живея без мечти...
Поглеждам тихо през прозореца,
в очите ми валят сълзи.
Навън е тъмно и студено...
Къде е Любовта?...
Само спомени в мислите ми пак пробягват,
все по-силна става моята самота...
декември 2004г.
© Моника Стойчева Всички права запазени