Потентността ми мери са по скалата на Рихтер,
а в страстта ми, топи се стомана...
По-човечен съм дори от Хитлер
и веган съм... с апетита на пирана...
Красив съм, а и много атлетичен,
нещо като смес на шут и Йети...
С езика много съм техничен,
все пак съм пръф... сред фсичките пуйети...
Главата ми е дом на НЛО-та,
с две думи, извънземна база...
Теглил съм майна на съдбата и живота,
защото вечно съм... във джаза...
Известен съм в света на анонимните,
живея във елитна психиатрия,
та питам ви - Възможно ли а да ма стигнете,
щом по-съм луд и от рогатия?...
Това е, скромно, със пуклон,
излято в пуйетична мелодрама...
И сядам пак на сламения трон,
гушнал кралицата си вярна... Дамаджана...
------
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
_____
22.12.2021.
© Георги Каменов Всички права запазени