Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Сестра ми, остави го! Пусни го да пасе...
Разгонен е... Прости му... Да прави к'вото ще...
Побъркал се е явно в поредната жена...
На стар боклук му трябва и половин искра...
Какво, че те изважда от релси всеки ден?
Грехът му го разяжда и гложди го с ръжен...
Не е глупак и знае какво ще изтърве.
Коя ли ще го трае? Коя ще го пере?
Стоиш непоклатимо на своята везна.
А там неудържимо над теб се люшка Тя...
Кариерата, децата, домът са твоят коз.
А Тя между краката приема всеки гост...
След няколко игрички той пак ще разбере,
че тя е като всички с една, а не със две...
Щом литне в небесата с крилете на Амур,
ще кацне на Земята със гол в ръката... шнур.
© Гергана Иванова Всички права запазени
хруп