18.10.2009 г., 6:55 ч.

Пусни ме 

  Поезия
942 1 1

Пусни ме, искам свобода,

въздуха да вдишвам сама.

Пусни ме, искам да летя,

да погаля вятъра с ръка.

 

Пусни ме, искам свобода,

своя бяг към теб да спра.

Пусни ме, искам светлина,

с усмивка света да даря.

 

Пусни ме, искам свобода,

събрах достатъчно тъга.

Пусни ме, нека бъда сама,

нека щастието търся сега.

 

Пусни ме, ти ме убиваш,

с копнежа стаен дълбоко.

Пусни ме, не изгаряй моите крила.

Виж ме… летя нависоко.

© Елена Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??