5.07.2016 г., 9:32 ч.

Пустиня 

  Поезия
542 1 1

Бродя сам в пустиня -
тя изобщо не е синя.
Пясъците хващат ми краката
и потъвам в самотата.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??