21.08.2007 г., 1:45 ч.

пясъчно 

  Поезия
493 0 5

в ръцете ми пясък
излива се между пръстите
отвява го вятъра
гледам
как песъчинките изчезват
като отлитащи мечти
като проблясващи надежди
напразни
и се вслушвам
в тишината
чувам водопаден грохот
взирам се
в тъмнината
виждам взривна светлина
и търся
нещо
или някого
някъде
там



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??