Денят заспива върху дългите ти мигли.
Мълчанието е дворец от тишина.
Две сови, малки нощни лигли,
се смеят в близката гора.
Приятно е във лунната ни стая,
с един диван и две кресла.
Завивам те със себе си и зная,
че хубава ще е нощта.
© Георги Стоянов Всички права запазени