Пълзя
Бавно изминавам
Разтоянието което ми дадоха
Малко е
Но аз съм доволен
Че съм далеч от останалите
Всички са вятър
Аз съм хартиена лодка
Нямам море
Но имам хоризонти
Всички са вятър
И ме носят наоколо
Пътувам отвътре навън
Не сменям посоката
Забравям последния сън
И се събуждам в леглото си
Потно е
И е измачкано
Моето бъдеще
21.01.2006
© Десислав Илиев Всички права запазени
Не сменям посоката
Забравям последния сън
И се събуждам в леглото си"
Невероятно!
Сякаш си предал моите мисли!
Поздравления!!!