20.03.2009 г., 11:32 ч.

Първа пролет 

  Поезия » За деца
2392 0 12

 

 

 

Кукувицата закука!

Първа пролет днес е тука!

Ей я – с цветове-дантели –

жълти, розови и бели.

Трепкат на ветреца – виж ни! –

ябълки, кайсии, вишни...

Блее агънце на двора,

птички реят се в простора,

щъркел трака – трака-трак,

жабки квакат...

Тук е пак!

По градини и поля

Първа пролет е дошла!

 

 

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??