29.11.2020 г., 8:25 ч.

Първата любов 

  Поезия » Любовна
330 2 0

От малка те обичам,

 

откакто бях дете след тебе тичам.

 

На всички кръстопъти в живота си те засичам.

 

Днес всички спомени обличам

 

май дойде време да те отвличам.

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??