Малка птичка лекокрила
в храстчето гнездо си свила,
не се чува птича песен
дошла бе златна есен.
Към простора отлетели
рожбите ù малки, смели,
свидно махнали с крилце
на майчиното сърчице.
Съкрушена от съдбата
до гнездото майката ще чака,
да се върнат тук напролет
след първия им полет.
© Райна Маргина Всички права запазени
и някак по детски написан!
Хареса ми!
Поздрави!