28.10.2010 г., 14:01 ч.

Първи сняг, Привет! 

  Поезия
822 0 2

 

Снежко пак дойде
от Южното дърво на полюсите.
Поклати глава на Европа.
Поздрави България с "песен".
Песента се рони от небето,
звучи Салваторе Адамо
от прага на идващата зима.
28.10.10г.

 

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??