1.06.2017 г., 15:10 ч.

Първи юни - Ден на детето! 

  Поезия » За деца
1221 1 3

Днес е празник на детето!
Днес се пее и играе!
Днес и хвърчила в небето
смеят се, и веселба е!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??