Хвърчаха децата с шейните,
по бялата снежна пързалка.
Врява, смях и закачки,
кънтеше навред около нас.
Малко момиченце с очилца,
силно заплака след батко.
Той бързо грабна шейната
и просто забрави за нея.
Ах, тези мили, детски игри,
те хубав спомен остават за всички.
Снежните топки навред летят,
а глъчката просто не стихва.
И тази година е песен мечтана.
И тази година мечти за късмет.
Да бъде щастлива, богата,
с детска глъч и детска любов.