Път
посветено
Сбогом завинаги.
Мразя да бъда използвана.
Дадох ти много - отблъсна го.
Вече не мога. Наистина.
Сбогом завинаги.
Пътьом погребвам мечтите си.
Празно е в мене и си болката.
Исках те много. Наистина.
Сбогом завинаги.
Толкоз години отлитнаха.
Ти ги задгърби. Отмина ги.
Щастие търсих. Наистина.
Сбогом завинаги.
© Мария Муладжикова Всички права запазени
1. Празно е в мен(е) и си болката
2. Ти ги за(д)гърби
Доста декларативен стил... който не е по вкуса ми.