Вървя по пътека от спомени
и виждам фалшива съдба...
Дали са от сърцето отронени,
или плод на безумна тъга?
Вървя по пътека от чувства,
завита с любов и дъга,
пътека на тъжни изкуства,
обсипани с миг самота...
Вървя, а душата ми плаче,
тя иска да стигне до края...
Вървя,но мечтая обаче
да мога да видя и Рая...
© Ивона Иванова Всички права запазени