24.04.2016 г., 22:10 ч.  

Пътеписите на една скитница 

  Поезия » Любовна
626 0 16

Понякога те имах,

друг път те губих.

 

Чаках те по пътища.

и хълмове...

 

Шептях името ти

на пламъците на

свещите.

 

Беше като пясък,

сипещ се от пръстите ми.

И по други те търсех,

но не те намирах.

 

Другаде копнеех...

за щастието си.

Понякога бяхме ние.

 

Друг път само ти.

Или аз.

 

Но никога не бяхме

едно съвършено цяло.

 

Началото на един край

и краят на едно начало.

 

© Любослава Пиринкова Всички права запазени

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??