4.09.2011 г., 16:15 ч.

Пътник 

  Поезия » Любовна
543 0 0

Новата постеля пак ли ти убива,

нали отиде сам - със розови мечти.

Нали остави всичко старо и каза,

че сърцето ти лети!

 

Сърцето този път като че те излъга.

Тръгна си и никой не поиска да те спре.

Да знаеш - и без тебе се живее.

Животът продължава да тече!      

© Анжи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??