Къде си радост? Нали тука бе?
Къде си младо, синьо небе?
Къде сте, мои звездни сестри?
Помните ли, къде сте били?
Да! Тук! В мойта душа!
Помните ли тази свята земя?
Елате отново! Сега тя е сама!
Хората и заети с борби.
Кой да вземе и да я теши?!
Елате! Засияйте пак!
Имаме нужда от вашия знак!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени