Не съм дама... знаеш го.
Дамите не лягат в тревата.
Радост за мен си. Трябваш ми...
Караш ме да вярвам отново чудесата.
Не съм светица... грешна съм.
За Обич взаимна мечтая...
Не съм ли любима – известно е,
радост за друга да си - желая.
Не ми носи цвете... ненужно е,
На другите днес подарявай.
На мен... може би утре... или когато скучно е...
Различна съм... а ти... такъв си... не се извинявай.
Мога да бъда любима... Мога да бъда приятелка...
Радост си ми... вече ти казах...
Но за да съм твоя любима... аз съм мечтателка...
С мен ли си - за други жени просто забравяш!
© Ирен Всички права запазени