17.05.2017 г., 9:52 ч.

Рамка 

  Поезия » Любовна
304 1 4

Ръцете ти, загърнати около мен
и начинът, по който са положени 
са рамката, мечтана всеки ден,
завиждана дори и от шедьоврите.

 

Обграждаш силно, нежно приютяваш, 
заключваш в себе си онези страници, 
описващи това, което даваш,
но аз го знам – ти просто нямаш граници.

 

Ръцете ти, загърнати около мен
и начинът, по който са положени 
в безкрая влюбват ме от теб роден. 
Обгръщам те. 
И вече всичко е възможно.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

14/09/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??