Рана от любов не заздравява
и спряло сърце не почва да тупти.
И никой "добре" не се справя,
когато някой друг го нарани.
Изплакани сълзи не се усмихват
и неизказани думи във въздуха висят.
И пак се разплакват върбите,
когато влюбените под тях не стоят.
Но затворени очи се отварят
и виждат истинския живот.
Рани от любов не заздравяват,
но сред болката се ражда нова любов!
© Петето Всички права запазени