Толкова е рано точно днес да те забравя,
по кожата ми твоите следи все още дишат,
а дланите ми си припяват изоставени
забравена балада с милион въздишки.
Родена съм от тъмната страна на лятото
и по рождение лъчите слънчеви ми липсват -
и огънят по теб така ще си изтлее неизпят,
но рано е в графата "спомени" да те запиша.
Изгубихме се в думи сложни до забрава,
изгубихме се във очите си - вселени...
Да те забравя днес е рано и е безпощадно
спектакълът "Любов" да си остане неизгледан.
© Даниела Всички права запазени