На годините пред мъдростта
спокойно трябва да мълчим!
Покорно трябва във сърцето си
да можем да се преклоним.
Пред листопада есенен,
пред тъжната умираща трева.
И няма шанс да ги оспорваме,
и няма смисъл да отричаме.
Било е някога,
било е – може би,
било е – но не е сега.
© Елена Бързева Всички права запазени